Име 
Презиме 
Адреса 
Населено 
Општина 
Статус на пријава 
АДЕМЗУБЕРИУЛ.100 0000 ВРАПЧИШТЕВРАПЧИШТЕОДБИЕНА БЕЗ АДРЕСА
РОБЕРТКЛЕНКОСКИЈНА 0003 01 012СТРУГАСТРУГАПРИФАТЕНА
СЛАВЕГРУЕВСКИНАСЕЛБА БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ 0000 0 00СМИЛЕВОДЕМИР ХИСАРПРИФАТЕНА
СЛАВИЦАРАДОЈЕВИЌ-ГРУЕВСКИА.Ф.Ж 0031 А СКОПЈЕ - БУТЕЛБУТЕЛПРИФАТЕНА
ЛЕНАМИЛИВОЈЕВИЌС. КАЛНИШТЕ 00ББ КАЛНИШТЕПРОБИШТИППРИФАТЕНА
КАТЕРИНАТРАЈКОВАБАГДАДСКА 0003 СКОПЈЕ - КАРПОШКАРПОШПРИФАТЕНА
БОЈАННОВЕВСКИМИТР. ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ 0147 2 22СКОПЈЕ - КАРПОШКАРПОШПРИФАТЕНА
ГОРДАНАИВАНОВСКИ-ВЕЛКОВСКААТИНСКА 0012 02 011СКОПЈЕ - КАРПОШКАРПОШПРИФАТЕНА
ВАСКАЧЕРГОСКАБРАЌА БЕШИРОСКИ 0019 ПРИЛЕППРИЛЕППРИФАТЕНА
АЗАМАЈДИНИЈНА 0044 ТЕТОВОТЕТОВОПРИФАТЕНА
Page 1 of 754 (7536 items)Prev1234567752753754Next