Пополнување на пријава за регистрација

Почитувани,
Пријавата за регистрација на гласачи за гласање во дијаспора може да ја пополнете тука. Апликацијата е адаптирана за пристап и од мобилен телефон.

Напомена: Рокот за регистрација на гласачи за гласање во дијаспора на претстојните избори, завршува на 19/03/2024 во 09.00 часот.
Во овој момент базата на податоци со граѓаните во избирачкиот список е со состојба од 14.02.2024та година


Пополни пријава/барање Погледни пристигнати пријави

Оваа веб-страна е изработена во рамките на Програмата за поддршка на изборите, финансирана од Владата на Швајцарија и имплементирана од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на оваа веб-страна не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.