Завршена регистрација


Регистрацијата на гласачи во дијаспората за престојните парламентарни и претседателски избори заврши на 19/03/2024 година во 09:00 часот.

Оваа веб-страна е изработена во рамките на Програмата за поддршка на изборите, финансирана од Владата на Швајцарија и имплементирана од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на оваа веб-страна не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.